tiistai 28. huhtikuuta 2009

Hyvän ja pahan ero

Otetaan harvinaisen paha nainen. Hän yrittää tappaa MacGyverin räjäyttämällä tämän veneen. Hän yrittää uudestaan puukon kanssa, kun MacGyver on väliaikaisesti sokeutunut. Hän jopa tappaa MacGyverin kaverin naapurin koiran!

Tärkein on kuitenkin kohtaus, jossa Paha Nainen virittää kuuntelulaitteita MacGyverin asuntoon. Mitä työkalua hän käyttää asennustöihin?

Leathermania.

Kyllä. Asialla vieläpä herkutellaan niin, että seuraavassa kohtaudessa linkkari nähdään vielä uudestaan kirjoituspöydällä lojumassa. Jakso on The Negotiator.

7 kommenttia:

Eufemia kirjoitti...

Ehee...

unienvanki kirjoitti...

Arvasin sinun tarttuvan tuohon. Mutta näinhän se asia kuitenkin on.

Tuolla on muuten sen pahiksen profiilikin. En nyt äkkiseltään. Trailerissa näkyy ainoastaan stiletti, mitä kyllä ihmettelen, koska niin ilmeisen tietoinen temppu tuo on tekijöiltä ollut.

unienvanki kirjoitti...

Niin ja sanottakoon vielä sekin, että aivan parhaimmistoa tämä jakso ei ole. Siinä on loistavia pätkiä, kuten Mac taltuttamassa paholaisnainen sokeanakin, ja lisäksi kohtaus, jossa Mac on maalaustunnilla - maalaamassa jääkiekkomaalivahtia vesiväreillä. Tuo naisen roikkuminen mukana... olisiko se nyt jopa pari viikkoa, on aika poikkeuksellista ja sikäli on hilpeää, että hän paljastuukin palkkamurhaajaksi.

Eufemia kirjoitti...

Siistiä. Samastuin heti.

unienvanki kirjoitti...

No tuota en osannut arvata.

Eufemia kirjoitti...

Minussa on sellainenkin puoli, että tunsin itseni tavattoman imarrelluksi kun minua kerran verrattiin Hannibal Lecteriin.

unienvanki kirjoitti...

Lecter... phiuu. Kovat jätkät samaistuu Frank Zitoon. (Tuo traileri ei kyllä oikein avaa asiaa.)